Waarom ontvang ik een ERRP-email van ICANN?

De organisatie die de betreffende e-mail heeft verstuurd is ICANN. Dit is de wereldwijde overkoepelende organisatie voor de registratie van onder andere .com domeinnamen.

Zij sturen emails omtrent de verlengdatum van domeinen met de volgende extensies: .com, .net, .org, .info, .jobs,  .biz, .name, .mobi, .asia, .xxx en .pro. Deze emails worden als herinnering verzonden door ICANN, hierop hebben wij zelf geen invloed.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de verlenging van jouw domeinnamen. Domeinnamen die je via BWEB geregistreerd hebt, worden enkel opgezegd wanneer je hiertoe expliciet opdracht hebt gegeven vanuit Mijn BWEB. Voor de verlenging hoef je geen verdere actie te ondernemen.

Heb je je domein naar BWEB verhuisd, dan verandert de registratiedatum van je domein naar de verhuisdatum. De ICANN hanteert voor de ERRP-mail namelijk de oorspronkelijke registratiedatum en niet de verhuisdatum. Hierdoor ontvang je de ERRP-mail op een andere datum (de registratiedatum) dan je verwacht (de verhuisdatum).

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Neem contact op